Αλεξάνδρου Σβώλου 23 | 2310-276120 | info@angelline.gr

Είναι η υπερέκκριση μελανίνης από τα μελανοφόρα κύτταρα της επιδερμίδας, ως αντίδραση στην έκθεση σε ακτινοβολία. Άρα, η υπερμελάγχρωση είναι ένας μηχανισμός άμυνας της επιδερμίδας στην δράση οποιασδήποτε ακτινοβολίας πάνω της

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή. Τι είναι η αλκαλική διατροφή; Πόσο χρήσιμη είναι για την υγεία μας; πως μπορούμε να εξισορροπήσουμε την διατροφή μας; Αυτά αλλά και άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο παρακάτω άρθρο το οποίο υπογράφει η φαρμακοποιός και ιδιοκτήτρια του φαρμακείου και του εργαστηρίου Angelline, κ. Αγγελίνα Τσιαπραντά.

Είναι μύθος ή αλήθεια ότι η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα; Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι λόγω διατροφής και λόγω κατανάλωσης μεγαλύτερων ποσοτήτων νερού, το δέρμα παρουσιάζεται καλύτερα ενυδατωμένο. Επίσης, η συνεχής έκκριση ιδρώτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, τους θερινούς μήνες, συμβάλλει στην προστασία και στην ελαστικότητα του δέρματος.

Τα μαλλιά μας πρέπει να τα λούζουμε όποτε ρυπαίνονται. Τα μαλλιά είναι υγιή – αναπτύσσονται και πυκνώνουν όταν είναι καθαρά και αναπνέουν οι θύλακες των ριζών. Άρα, η συχνότητα καθαρισμού των μαλλιών εξαρτάται από διάφορους εξωγενείς παράγοντες...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 23

Πόλη: Θεσσαλονίκη

T.K: 54622

Τηλέφωνο: 2310-276120

email: info@angelline.gr

/angelline.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.