Αλεξάνδρου Σβώλου 23 | 2310-276120 | info@angelline.gr

Φυσικές Θεραπείες

ΦυτοθεραπείαΦυτοθεραπεία

Τι είναι η φυτοθεραπεία

Η Φυτοθεραπεία είναι η θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία αξιοποιούνται τα δραστικά στοιχεία των φυτών στην σύνθεση φυσικών θεραπευμάτων για την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων ή οξέων καταστάσεων υγείας. Τον βασικό ρόλο στην φυτοθεραπεία παίζει ο συνδυασμός φυτικών βαμμάτων, τα οποία είναι αλκοολικά ή γλυκολικά (γεμμοφυτοθεραπευτικά) ή υδατικά φυτικά εκχυλίσματα (για παιδιατρική χρήση).

Φυτοθεραπευτικά προϊόντα

Τα φυτοθεραπευτικά προϊόντα προέρχονται από φυτά διαφορετικών οικοσυστημάτων και έτσι προκύπτει η ινδική φυτοθεραπεία, η κινέζικη φυτοθεραπεία, η ευρωπαϊκή φυτοθεραπεία και ειδικότερα η φυτοθεραπεία του ελληνικού οικοσυστήματος. Συστήνουμε για ευνόητους λόγους να θεραπεύεται κανείς με φυτοθεραπευτικά του δικού του οικοσυστήματος (ομοιοφυτοθεραπεία), εφόσον οι δυνατότητες του οικοσυστήματός του το επιτρέπουν και μόνο αν δεν καλύπτουν τα εγχώρια φυτοθεραπευτικά κάποια συγκεκριμένη νόσο, τότε να καταφεύγουμε σε φυτοθεραπείες άλλων οικοσυστημάτων.


Αποκτήστε το δικό σας φυτοθεραπευτικό προϊόν

Στο εναλλακτικό δυναμικό του φαρμακείου μας διαθέτουμε πλήρη γκάμα φυτοθεραπευτικών βαμμάτων που μας δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδυάζουμε μεταξύ τους ή να τα χορηγούμε μεμονωμένα για την ανακούφιση συμπτωμάτων, τη θεραπεία διαγνωσμένων καταστάσεων ή την υποστήριξη άλλων, παράλληλων, φαρμακευτικών αγωγών.Ενδεικτικά παρουσιάζονται οι παρασκευαστικές δυνατότητες του εργαστηρίου μας για την παρασκευή γαληνικού ιδιοσκευάσματος.

Οι ενδεικτικές προτάσεις δεν υποκαθιστούν τον ιατρό. Τα εξατομικευμένα γαληνικά προϊόντα παράγονται κατόπιν συνταγής ιατρού ή σε αυτοθεραπεία αλλά δεν αντικαθιστούν την ιατρική συνταγή.

Χορηγούνται δια χειρός φαρμακοποιού

Αν ενδιαφέρεστε για την παρασκευή του δικού σας γαληνικού, κοσμετολογικού ιδιοσκευάσματος ελάτε στο φαρμακείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.


Αλεξ. Σβώλου 23

2310-276120

info@angelline.grΠου χρησιμεύουν τα φυτοθεραπευτικά προϊόντα

Λαμβάνοντας υπόψη

 • -την ομάδα αίματος,
 • -το φύλο,
 • -την ηλικία,
 • -την δραστηριότητα,
 • -την άθληση,
 • -τον σωματότυπο,


συνθέτουμε φυτικό διάλυμα, υπό μορφή σταγόνων.

Συνθέτουμε φυτικό διάλυμα, υπό μορφή σταγόνων, για την αντιμετώπιση της χοληστερίνης. Λαμβάνεται μόνο του ή σε συνδυασμό με την οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείτε. Συμβατό με οποιαδήποτε φαρμακοθεραπεία και ομοιοπαθητική.

Παράγουμε φυτικό διάλυμα σε σταγόνες, για τον έλεγχο των τριγλυκεριδίων είτε ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή είτε όχι. Συμβατό και με ομοιοπαθητική.

Παράγουμε φυτικό διάλυμα σε σταγόνες, για τον έλεγχο του σακχάρου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες, μόνο του, ή με προτεινόμενη διατροφή. (δείτε τα προγράμματα διατροφής) Μπορεί να δοθεί και παράλληλα με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, είναι συμβατό με την ομοιοπαθητική.

Παράγουμε φυτικό διάλυμα σε πόσιμες σταγόνες, ικανό να ομαλοποιήσει την καρδιακή υπέρταση και χορηγείται μόνο του ή παράλληλα με άλλα φάρμακα. Είναι συμβατό με την ομοιοπαθητική.

Παράγουμε φυτικό διάλυμα σε σταγόνες, που ενισχύει την μνήμη των ηλικιωμένων.

Με ένα θαυμάσιο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων και ιχνοστοιχείων, δημιουργούμε φυτοθεραπευτικό διάλυμα σε σταγόνες, που αντιμετωπίζει όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσμηνόρροιας, της κλιμακτηρίου και της εμμηνόπαυσης. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε φαρμακευτική και ομοιοπαθητική αγωγή, γιατί δεν περιέχει ορμονικά υποκατάστατα.

Κατάλληλος συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων και ιχνοστοιχείων συνθέτει φυτοθεραπευτικές σταγόνες που ομαλοποιούν την σεξουαλική δραστηριότητα στους άνδρες και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Ανάλογο διάλυμα παράγεται για τη βελτίωση της σεξουαλικής διάθεσης των γυναικών και αποκαθιστά τη libido.

Παράγουμε φυτικό διάλυμα σε σταγόνες, που ενισχύει την πνευματική απόδοση μαθητών και φοιτητών, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της πνευματικής κόπωσης και υποστηρίζει την απόδοσή τους.

Συνεκτιμώντας

 • -Ηλικία
 • -Φύλο
 • -Άθλημα
 • -Ώρες προπόνησης
 • -Φυσική κατάσταση
 • -Προαγωνιστική/αγωνιστική περίοδο
 • -Πρωταθλητισμός
 • -Σωματοτυπικό προφίλ
 • -Βιοχημικό προφίλ


γίνονται οργανωμένες προτάσεις διατροφής (δείτε τα προγράμματα διατροφής), βιταμινών, φυτοθεραπευτικών διαλυμάτων για γράμμωση, τόνωση και υψηλή απόδοση. Η πρόταση είναι απόλυτα φυσική, φυτική και συμβατή με ομοιοπαθητική.

Προτείνουμε τρεις φυτοθεραπευτικούς συνδυασμούς για

 • -την καταστολή του άγχους
 • -εύκολη έλευση και ομαλότητα ύπνου
 • -αντιμετώπιση πάσης φύσεως καταθλιπτικές συνδρομές


γίνονται οργανωμένες προτάσεις διατροφής (δείτε τα προγράμματα διατροφής), βιταμινών, φυτοθεραπευτικών διαλυμάτων για γράμμωση, τόνωση και υψηλή απόδοση. Η πρόταση είναι απόλυτα φυσική, φυτική και συμβατή με ομοιοπαθητική.

Φυσικά, φυτικά εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία και φυτικά βιταμινικά εκχυλίσματα αποτελούν τα υλικά με τα οποία συνθέτουμε φυτοθεραπευτικά διαλύματα για

 • -Ενίσχυση ανοσοποιητικού
 • -Πρόληψη κρυολογήματος
 • -Θεραπεία κοινού κρυολογήματος
 • -Ομαλή αντιμετώπιση γρίπης
 • -Ομαλή αντιμετώπιση αναπνευστικών λοιμώξεων

Η ευεργετική δράση των εκχυλισμάτων της εχινάκεας, της πρόπολης και των ιχνοστοιχείων (χαλκός, ψευδάργυρος) αποτελούν τα βασικά συστατικά με τα οποία συνθέτουμε φυτικές σταγόνες για την αντιμετώπιση της ακμής και της σμηγματόρροιας.Ενδεικτικές προτάσεις για την φυτοθεραπείαA) Ενδεικτικό φυτοθεραπευτικό-αποτοξινωτικό σκεύασμα που παράχθηκε για
γυναίκα 40 ετών, υγιή που δε λαμβάνει φάρμακα, που είναι υπέρβαρη, ακολουθεί ειδική διατροφή ελέγχου θερμίδων

Taraxacum Officinalis TM 20ml

Camelia Sinensis TM 20ml

Betula Alba TM 20ml

Garcinia Cambogia TM 20ml

Cynara Scolymus TM 20mlΠροτείνεται η προσθήκη 90 σταγόνων σε ένα λίτρο νερό και να καταναλώνεται το διάλυμα σταδιακά εντός την ημέρας.

 

B) Ενδεικτικό φυτοθεραπευτικό-αποτοξινωτικό σκεύασμα για την καλή υγεία του προστάτη που παράχθηκε για
άνδρα 55 ετών, βάρους 85 κιλών που δε χρησιμοποιεί φάρμακα.

Serenoa Serrulata TM 40ml

Ononsis Spinosa TM 20ml

Olea Europea TM 20ml

Ononsis Spinosa TM 20mlΠροτείνεται η προσθήκη 80 σταγόνων σε ένα λίτρο νερό που θα καταναλώνεται όλο το 24ωρο.Γ) Ενδεικτικό φυτοθεραπευτικό σκεύασμα για αποτοξίνωση και βελτίωση του αναπνευστικού, έναντι κρυολογημάτων που παράχθηκε για
έφηβο 18 ετών, υγιή, βάρους 60 κιλών και δίχως αυτοάνοσα νοσήματα.

Propolis TM 40ml

Ononsis Spinosa TM 20ml

Olea Europea TM 20mlΠροτείνεται η προσθήκη 30 σταγόνων σε ένα φλυτζάνι νερό και να καταναλώνεται πρωί και βράδυ.Δ) Ενδεικτικό φυτοθεραπευτικό σκεύασμα ανακούφισης των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Angellica Archangelica TM 30ml

Trifolium Pratensis TM 30ml

Betula Alba TM 30ml

Hydrastis Canadensis TM 10mlΠροτείνεται η προσθήκη 80 σταγόνων σε ένα λίτρο νερό και σταδιακή κατανάλωση μέσα στο 24ωρο.Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 23

Πόλη: Θεσσαλονίκη

T.K: 54622

Τηλέφωνο: 2310-276120

email: info@angelline.gr

/angelline.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.