Αλεξάνδρου Σβώλου 23 | 2310-276120 | info@angelline.gr

Φυσικές Θεραπείες

Ανθοϊάματα

Image

Ανθοϊάματα

Τι είναι τα ανθοϊάματα

Η πεμπτουσία της Ανθοθεραπείας κρύβεται στην παρασκευή και χρήση των ανθοϊαμάτων. Τα ανθοϊάματα εμφανίστηκαν το 1930 μετά από μελέτες του Δρ. Έντουαρντ Μπαχ, γιατρού-ομοιοπαθητικού, που ανακάλυψε ότι ορισμένα άνθη έχουν την ιδιότητα να θεραπεύουν το σώμα βοηθώντας την ανάκτηση της αρμονίας ανάμεσα στην συναισθηματική και στην πνευματική πλευρά του ανθρώπου.

Αποκτήστε το δικό σας ανθοϊαμα

Όταν νιώθουμε πλήρεις, χαρούμενοι και θετικοί, απολαμβάνουμε καλύτερη υγεία. Εισπράττουμε περισσότερα από τη ζωή και μπρορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους και την οικογένειά μας. Ορισμένες φορές όμως, χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να προχωρήσουμε μπροστά. Στις περιπτώσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν τα ανθοϊάματα του Bach.

Σας προτείνουμε

Οι ομάδες ανθοϊαμάτων που συστήνουμε στο φαρμακείο μας είναι τα ανθοϊάματα dr.Bach, τα οποία χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμούς που σχηματίζουμε ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε προκύπτει το εξατομικευμένο σας ανθοΐαμα-σύμμαχος και για την αντιμετώπιση των καθημερινών σας αναγκών υπάρχουν και οι έτοιμοι συνδυασμοί - Σύμμαχοι, για συγκεκριμένες καταστάσεις, του δόκτορος Α.Ζαρκαδούλα.
Ενδεικτικά παρουσιάζονται οι παρασκευαστικές δυνατότητες του εργαστηρίου μας για την παρασκευή γαληνικού ιδιοσκευάσματος.

Οι ενδεικτικές προτάσεις δεν υποκαθιστούν τον ιατρό. Τα εξατομικευμένα γαληνικά προϊόντα παράγονται κατόπιν συνταγής ιατρού ή σε αυτοθεραπεία αλλά δεν αντικαθιστούν την ιατρική συνταγή.
Χορηγούνται δια χειρός φαρμακοποιού
Αν ενδιαφέρεστε για την παρασκευή του δικού σας γαληνικού, κοσμετολογικού ιδιοσκευάσματος ελάτε στο φαρμακείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλεξ. Σβώλου 23

2310 276120

info@angelline.gr

Τα ανθοϊάματα του Bach

Η πεμπτουσία της Ανθοθεραπείας κρύβεται στην παρασκευή και χρήση των ανθοϊαμάτων. Τα ανθοϊάματα εμφανίστηκαν το 1930 μετά από μελέτες του Δρ. Έντουαρντ Μπαχ, γιατρού-ομοιοπαθητικού, που ανακάλυψε ότι ορισμένα άνθη έχουν την ιδιότητα να θεραπεύουν το σώμα βοηθώντας την ανάκτηση της αρμονίας ανάμεσα στην συναισθηματική και στην πνευματική πλευρά του ανθρώπου.

Δημιουργημένα τη δεκαετία του '30 από το γιατρό Dr. Bach, τα ανθοϊάματα Bach είναι ιάματα βασισμένα σε φυτά και άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών απαιτήσεων της καθημερινής ζωής. Κάθε ίαμα βοηθά στην αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου συναισθήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα ιάματα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μίγμα που θα ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας.
Τα ανθοϊάματα Bach μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των συναισθημάτων και στην καλύτερη απόλαυση της ζωής.

Νέοι Σύμμαχοι για την καθημερινή ζωή

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα από τη χρήση των ιαμάτων Bach για 75 χρόνια σε όλο τον κόσμο, οδήγησαν στο να συμπεράνουμε ποια ανθοϊάματα χρησιμοποιούνται περισσότερο και για ποια προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους συνήθως. Έτσι ο ομοιοπαθητικός γιατρός Α.Ζαρκαδούλας κατέληξε σε έτοιμους συνδυασμούς ανθοϊαμάτων, που αποτελούν τους ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. Στους συνδυασμούς αυτούς συμμετέχουν και ανθοϊάματα ελληνικών φυτών.

Η βοήθεια που προσφέρει ο σύμμαχος είναι στο ψυχικό μέρος και όχι στα σωματικά συμπτώματα που έχουν να κάνουν με κάποια νόσο. Η εμπειρία έδειξε ότι πολλά άτομα ξεπέρασαν το πρόβλημά τους, άλλες φορές παράλληλα με ιατρική βοήθεια και άλλες φορές μόνο με τη δράση του Σύμμαχου.

Ενδεικτικοί συνδυασμοί ανθοϊαμάτων που παράχθηκαν σε συγκεκριμένες εξατομικευμένες θεραπείεςΣτοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 23

Πόλη: Θεσσαλονίκη

T.K: 54622

Τηλέφωνο: 2310-276120

email: info@angelline.gr

/angelline.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.