Αλεξάνδρου Σβώλου 23 | 2310-276120 | info@angelline.gr

Φυσικές Θεραπείες

Ομοιοπαθητική

Στην ομοιοπαθητική η θεραπεία επέρχεται με τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τα οποία είναι ουσίες που προέρχονται από την φύση (φυσικής, ζωικής ή ορυκτής προέλευσης), παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο και δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά φάρμακα. Ενεργούν πάνω σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενισχύοντας τον αμυντικό του μηχανισμό με αποτέλεσμα τη θεραπεία και γενικότερη ανανέωση του οργανισμού και κατά συνέπεια την εξαφάνιση των επί μέρους συμπτωμάτων.

Δείτε περισσότερα

Ανθοϊάματα

Η πεμπτουσία της Ανθοθεραπείας κρύβεται στην παρασκευή και χρήση των ανθοϊαμάτων. Τα ανθοϊάματα εμφανίστηκαν το 1930 μετά από μελέτες του Δρ. Έντουαρντ Μπαχ, γιατρού-ομοιοπαθητικού, που ανακάλυψε ότι ορισμένα άνθη έχουν την ιδιότητα να θεραπεύουν το σώμα βοηθώντας την ανάκτηση της αρμονίας ανάμεσα στην συναισθηματική και στην πνευματική πλευρά του ανθρώπου.

Δείτε περισσότερα

Φυτοθεραπεία

Η Φυτοθεραπεία είναι η θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία αξιοποιούνται τα δραστικά στοιχεία των φυτών στην σύνθεση φυσικών θεραπευμάτων για την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων ή οξέων καταστάσεων υγείας.

Δείτε περισσότερα

Γεμμοθεραπεία

Η γεμμοθεραπεία είναι άλλη μία μορφή φυτικής φαρμακοθεραπείας που μαζί με την κλασική φυτοθεραπεία και την ομοιοπαθητική, αποτελούν τις συνηθέστερες μορφές εναλλακτικών φαρμακοθεραπειών.

Δείτε περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 23

Πόλη: Θεσσαλονίκη

T.K: 54622

Τηλέφωνο: 2310-276120

email: info@angelline.gr

/angelline.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.